Tiltwatch med labelEkstra sikring af dine forsendelser

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Med indikator etiketter har du mulighed for at beskytte og overvåge dine forsendelser. Har pakken f.eks. fået stød under forsendelsen eller har den været anbragt i en forkert vinkel, så vil du tydeligt kunne se det ved hjælp af disse indikatorer.

I vores sortiment finder du også et bredt udvalg af andre typer af etiketter til forsendelse.

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Etiketter til forsendelse af farligt godsAlle former for etiketter

Etiketter til forsendelse leveres med mange forskellige budskaber. Her på siden finder du blot et udvalg af hvad vi kan levere. Det vil sige at finder du ikke den forsendelsesetiket du skal bruge, så kontakt os endelig. Forsendelsesetiketterne kan nemlig sagtens leveres i lige præcis den størrelse og med det tryk, som du skal bruge. Desuden leverer vi også vandtætte etiketter, etiketter med UV lak mv. Se også vores brede udvalg af etiketter til forsendelse af farligt gods.

Bredt udvalg af emballage

Hos ALBE Emballage A/S finder du også et bredt udvalg af mange andre typer emballage til indpakning og forsendelse af varer. Tag f.eks. et kige på vores store udvalg af høj kvalitetspapkasser til rigtig gode priser. Alle papkasserne i vores sortiment er nøje udvalg ud fra vores kunders høje forventninger til kvalitet og pris. På siden "Papkasser" kan du læse mere om hvad der adskiller vores papkasser fra mange andre papkasser du finder på markedet.

Vi rådgiver og vejleder gerne

Er du i tvivl om hvilken emballage der egner sig bedst til forsendelse af fine produkter så kontakt os endelig med det samme. Så hjælper vi dig gerne med at finde den mest optimale emballage til lige præcist dit behov. Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk og få en god løsning allerede i dag.