Bølgepap i ekstra kraftig kvalitet

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Køb hvid bølgepap til en god pris her
Hos ALBE Emballage A/S finder du et bredt udvalg af bølgepap i den gode kraftige kvalitet. Vores hvide bølgepap i rulle er fremstillet af kraftliner, som er ca. 85% nye fibre og ca. 15% genbrugspapir. I vores sortiment finder du også andre typer af bølgepap, både i ruller og i ark, du kan se vores øvrige udvalg af bølgepap her.

PDF logo Download som pdf katalog - Klik her!

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Populær
Model/varenr.: 312103
1 anmeldelser

Ekstra kraftig kvalitet

BølgepapStort udvalg af bølgepap

Hos ALBE Emballage A/S lagerfører vi et meget bredt udvalg af bølgepap. Bølgepap er yderst velegnet basis indpakning ved en lang række forskellige forsendelser. For at kunne levere en vare der passer til hvert enkelt kunde, har vi bølgepap i mange forskellige kvaliteter og bredder. En af fordelene ved bølgepap er at den nemt og hurtigt kan tilpasses den enkelte forsendelse. Derfor er der mange der anvender bølgepap ved forsendelse af skæve og uens varer, f.eks. med lidt skarpe kanter. Husk også at anvende en god pakketape når du arbejder med bølgepappen.
Køb din bølgepap hos ALBE Emballage A/S og få den leveret allerede i morgen.

 

Danmarks foretrukne leverandør af pakketape

ALBE Emballage A/S har siden firmaets grundlæggelse i 1981 beskæftiget sig med pakketape. Det har gjort at vi i dag er rigtige gode inden for tape området. Hvad enten det er håndruller eller maskinruller, malertape, pakketape, strappingtape eller noget helt fjerde der er tale om, så er ALBE Emballage A/S et rigtig godt bud på en leverandør som ikke mindst kan rådgive og vejlede kunderne, men som også kan tilbyde kunderne tape i høje kvaliter til rigtig gode priser. Husk også at man ved en forholdsvis lav omkostning kan få sit eget logo trykt på tapen.

Pakketape