Håndstrækfilm / Prewrap /  Forstrukken

  HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Forstrukken håndstrækfilm – reducér dit forbrug med op til 50 %

Strækfilmen er strukket over 100% i produktionen, hvilket giver den en overlegen belastningsstabilitet i forhold til en traditionel håndstrækfilm. Når traditionel håndstrækfilm anvendes skal filmen strækkes, for at sikre at lasten stabiliseres på pallen, dette er ikke nødvendigt med forstrukken strækfilm. Da mindre kraft er nødvendig og rullens vægt er ca. 2 kg mindre en normalt, vil den forbedre arbejdsforholdene for medarbejderne markant.  Strækfilmen er meget robust og går derfor ikke i stykker ved tab eller stød. Gå efter den miljøvenlige kerneløse strækfilm, og desuden drag fordel af maksimal ydelse med lav vægt og nul affald!

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 129161
0 anmeldelser

Klar strækfilm i håndruller / 4 rl. pr. karton

Model/varenr.: 129301
0 anmeldelser

Klar strækfilm i håndruller / 6 rl. pr. karton

Model/varenr.: 129531
0 anmeldelser

Klar strækfilm i håndruller / 6 rl. pr. karton

Model/varenr.: 129541
0 anmeldelser

Klar strækfilm i håndruller / 6 rl. pr. karton

Model/varenr.: 129561
0 anmeldelser

Klar strækfilm i håndruller / 6 rl. pr. karton

Strækfilm maskinruller

Hos ALBE Emballage A/S finder du alle former for strækfilm i maskinruller og strækfilm i håndruller. Vi er Danmarks mest fleksible og troværdige leverandør af emballage, hvilket kommer vores kunder til fordel ved at de altid kan være sikre på at få en ensartet høj kvalitets emballage og samtidig til en rigtig god pris. Vores program af strækfilm er nøje udvalgt ud fra vore og vores kunders høje forventninger til kvalitet og pris.

Vi har i mange år haft meget fokus på at kunne optimere strækfilmforbruget hos vores kunder, så de på den måde kan få mest for mindst. Det kræver både en stor viden og erfaring inden for området, men også at man kan levere strækfilm i den rigtige kvalitet. Og det må man sige at vi kan hos ALBE Emballage A/S. Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om dit strækfilm forbrug.