Folie i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Alle former for folie til en god pris
I vores sortiment finder du mange forskellige typer plastfolie, herunder bl.a. top-, krympe-, damspærre- og rørfolie. Desuden leverer vi også et meget bredt udvalg af strækfilm samt dertilhørende tilbehør. Fælles for alle folierne er, at de beskytter varerne på pallen mod snavs, støv, fugt og vand under transport. Er du i tvivl om, hvilken type plastfolie du skal bruge, sidder vores specialister på området altid klar til at rådgive og vejlede dig på bedst mulig vis.

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Krympefolie og krympepistoler

Med krympefolie får du en optimal beskyttelse af dine paller samt andre typer af forsendelser. Folien krympes let om produktet f.eks. ved hjælpe af en krympepistol. Efter krympning er folien særdeles riv- og gennembrudsstærk. Krympefolie fås i flere forskellige ruller samt som krympehætter så de passer til lige præcis din forsendelse. I vores standard sortiment finder du blot et udvalg af hvad vi kan levere, så fandt du ikke hvad du ledte efter, så kontakt os endelig for ydeligere information.

 

ALBE Emballage A/S' store udvalg af topfolie

Topfolie er yderst velegnet til at dække toppen af en palle der skal omvikles med strækfilm. Den beskytter effektivt pallen, så støv, snavs og fugt ikke kan komme ind. Hos ALBE Emballage A/S finder du et bredt udvalg af topfolie både i ark og i løbende meter.