Stort udvalg af filamenttape

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Enkeltarmeret filamenttape & krydsarmeret filamenttape
Hos ALBE Emballage A/S finder du et bredt udvalg af filamenttape i forskellige størrelser. Filamenttape er meget stærkt og egnet til forsegling af tunge papkasser, samling af rør, pallettering og opgaver hvor høj modstandsstyrke over for trækspænding er påkrævet. Den er desuden vandfast, meget solid og umulig at rive over. Husk også at købe en dispenser til filamenttape, i vores sortiment finder du flere forskellige typer.

Opbevaring af filamenttape
Alle tapetyper bør opbevares tørt og mørkt for at bibeholde klæbeegenskaberne bedst muligt. Tape har en begrænset holdbarhed, så det med tiden vil miste lidt af sin klæbeevne.

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til: albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 113301
1 anmeldelser

72 ruller pr. karton

Model/varenr.: 113321
0 anmeldelser

48 ruller pr. karton

Model/varenr.: 113331
0 anmeldelser

36 ruller pr. karton

Model/varenr.: 113381
1 anmeldelser

18 ruller pr. karton

Model/varenr.: 113311
0 anmeldelser

60 ruller pr. karton

Model/varenr.: 113271
1 anmeldelser

48 ruller pr. karton

Model/varenr.: 113281
0 anmeldelser

36 ruller pr. karton

Model/varenr.: 113351
1 anmeldelser

18 ruller pr. karton

Husk også en dispenser

Dispenser til filamenttapeHos ALBE Emballage A/S leverer vi et bredt udvalg af dispensere, så her har du mulighed for at finde en dispenser til din tape uanset hvilken type tape du bruger. Det kan være svært at skære filamenttapen over, derfor gør det arbejdet med tapen langt lettere hvis du anvender en tapedispenser beregnet til brug sammen med filamenttape. I kategorien "dispensere" finder du flere forskellige typer. Er du i tvivl om hvilken én du skal vælge er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til en af vores kompetente rådgivere på området på tlf. 44 68 07 07.

Saml alle din emballage indkøb hos ALBE

Hos ALBE Emballage A/S gør vi det nemt for vores kunder. Vi har nemlig samlet et KÆMPE udvalg af emballage artikler på vores lager, så uanset om det er topfolie, papkasser, pakketape, boblefolie, strækfilm eller noget helt andet du skal bruge, så kan du købe det her og som udgangspunkt til levering dagen efter bestilling, ved bestilling inden kl. 13.

Ud over det store udvalg af standard emballage vi har på lager, tilbyder vi også vores kunder at producere et hav af forskellige specialfremstillede emballager, herunder et bredt ud valg af emballage med tryk. Det vil sige at skal du f.eks. bruge boblekuverter med tryk, poser med tryk, papkasser med tryk så klarer vi også den.

Emballage med tryk