Manillamærker i flere forskellige farver

Farvede manillamærker HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Stort udvalg af mærker
Disse farvede vandfaste manillamærker er mærker af papir med en forstærkning i midten som gør, at der ikke kan trænge vand gennem mærket hvis du holder det vandret. Mærkerne leveres i mange forskellige farver, bl.a. gul, rød, blå og grøn og hvid. De farvede manillamærker kan anvendes til et hav af forskellige opgaver, bl.a. til at mærke forskellige varer, til kvalitetskontrol, statusopgørelser, gavemærker mv.
OBS! Da mærkerne er lavet af papir på ydersiden er dette mærke ikke yderst velegnet til udendørs brug, her vil vi helt klart anbefale mærker i 100 % plast - se mere her

Mærker i specielle størrelser
Ønsker du mærkerne i en anden størrelse end dem du finder her på siden, så kontakt os endelig. Vi producerer nemlig gerne mærker i lige præcis den størrelse du skal bruge samt med logo eller andet tryk på.

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 700642
1 anmeldelser

2.500 stk. pr. karton

Model/varenr.: 700643
0 anmeldelser

2.500 stk. pr. karton

Model/varenr.: 700641
0 anmeldelser

2.500 stk. pr. karton

Model/varenr.: 700601
0 anmeldelser

300 stk./bdt.
Poser egnet til kontakt med fødevarer Egnet til kontakt med fødevarer 

Model/varenr.: 700644
0 anmeldelser

2.500 stk. pr. karton

Kæmpe udvalg af manillamærker

Hos ALBE Emballage A/S finder du mærker til et hav af forskellige opgaver. Hvad enten det er mærker til udendørs brug, mærker til kontakt med fødevarer eller noget helt tredje, så er du kommet til det rette sted. I Vores stortiment finder du nemlig alt lige fra vandfaste manillamærker, synteapemærker, almindelige manillamærker, manillamærker med tryk, manillamærkeclips og meget mere... Er du i tvivl om hvilken type der egner sig bedst til dit behov, så er du velkommen til at ringe på tlf. 44 68 07 07 og tage en snak med en af vores rådgivere på området.  
Manillamærker