Drillapparat til brug sammen med sækkelukkere

Drillapparat anvendes sammen med sækkelukker HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Lukker dine sække nemt og hurtigt
Du skal blot hive i drillapparatet, hvorefter sækkelukkeren bliver snøret omkring sækken. Drillapparatet har et metal håndtag med gummibelægning og måler 30 cm i længden. 

Et drillapparat også kaldet sækkelukker eller trådlukker, er en god investering, først og fremmest når man tænker på al den tid du kommer til at spare hver gang du skal have lukket en pose. I vores sortiment finder du også sækkelukkere i flere forskellige størrelser samt farver.

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 170251
1 anmeldelser

Luk dine sække nemt og hurtigt!

SækkelukkereKvalitets sækkelukkere

Hos ALBE Emballage A/S finder du sækkelukkere i flere forskellige størrelser og farver. På vores hjemmeside finder du blot et udvalg af hvad vi kan levere af sækkelukkere, så kan du umiddelbart ikke lige finde det du skal bruge, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vores erfarne rådgiver sidder altid klar ved telefonen og tager gerne en uforpligtende snak med dig om hvilke produkter du skal bruge. Har du behov for at få lukket poser, kan vi anbefale dig at tage et kig på vores tapedispensere til poselukning. Med sådan en tapedispenser går lukningen af poserne hurtigt og nemt.