Blot et udvalg af vores danpspærrefolie

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Hos ALBE Emballage A/S finder du et MEGET bredt udvalg af emballage artikler. Vores dampspærrefolie, som typisk anvendes til opgaver inden for nybyggeri eller renovering, hvor der stilles krav om dampspærre til vægge, loft og gulve. Det, som dampspærrefolien gør, er at den forhindre varmt fugtigt luft fra rummene i huset i, at trænge ind i selve konstruktionen.

Vi leverer vi kun dampspærrefolie produceret iht. Europæisk standard EN13984 for dampspærre i EU. Dampspærrefolien kan anvendes til byggeri hvor der er krav om dampspærre til gulv, loft og vægge. Se også vores udvalg af plastfolie her.

PDF logo Download som pdf katalog - Klik her!

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 200429
0 anmeldelser

Grøn UV

Model/varenr.: 200477
0 anmeldelser

Grøn UV

Model/varenr.: 200440
0 anmeldelser

Transparent

Model/varenr.: 200439
0 anmeldelser

Grøn UV

Alle former for folie

Hos ALBE Emballage A/S er vi lagerførerende at mange forskellige typer af folier. En populær vare i vores sortiment er f.eks. topfolien. Topfolie anvendes til at pakke varer på paller sikkert og forsvarligt ind. Med en kombinations af topfolie og strækfilm, er det muligt at skabe en 100 % fugt- og smudsafvisende palleindpakning som dermed sikrer at varerne ikke tager skade under forsendelse. Du kan både bestille topfolien samt strækfilmen her hos os.

Topfolie lægges øverst på pallen og dækker dermed selve top fladen på dine paller. Udover at beskytte varerne mod fugt og snavs, sørger topfolien også for at fastholde pallens indhold under transporten. Ved at anvende strækfilm omkring minimeres de skader der eventuel kunne opstå hvis varerne gled rundt på pallen.