Bølgepap i ark af den bedste kvalitet

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Bølgepap i ark / pallemellemlæg er ideelle til at adskille, beskytte og stabilisere gods når det står på pallen. Hos ALBE Emballage A/S lagerfører vi en lang række forskellige typer mellemlægsark, både ark i bølgepap men også mellemlægsark i karton eller antiskridark, som også findes i ruller. Arkene lægges typisk i bunden af pallen eller mellem varerne for at stabilisere dem når det er stablet på pallen. Arkene kan f.eks. også anvendes til at forhindre strapbåndet i at ødelægge varerne.

PDF logo Download som pdf katalog - Klik her!

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 310300
0 anmeldelser

God kvalitet

SkridsikrearkAntiskridark

Antiskridark er ark produceret af kraftigt papir og som har en speciel overfladebelægning. Skridsikre ark er med til at sikre at varerne ikke skrider på pallen under håndtering og transport.

Ved at anvende sådanne ark, kan du med en forholdsvis lille udgift sikre dine produkter. Ring til ALBE Emballage A/S på tlf. 44 68 07 07 og hør nærmere.

Mellemlægsark til sikring og adskillelse af gods

Mellemlægsark er ideelle til sikring og adskilelse af produkter. Mellemlægsark lægges f.eks. i bunden af pallen og beskytter gods mod urene paller, støv og fugt. 

Ved pallestabilisering anbefales det at bruge . Ved at anvende de skridsikre ark, undgår man at varerne forskubber sig på pallen under transporten.