Boblefolie du ikke kan se igennem

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Fjerner behovet for en eventuel yderemballage

Almindelig boblefolie med en kraftpapir liner
Med denne boblefolie får du de samme gode egenskaber, som almindelig boblefolie har, men ikke nok med det, så har boblefolie med papir ydeligere den fordel at den ikke er til at se igennem. Det gør boblefolie med papir til en ideel løsning til pakkeopgaver hvor man feks. plejer at pakke med både boblefolie og brunt indpakningspapir også kaldet fidele.

PDF logo Download som pdf katalog - Klik her!

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 230061
1 anmeldelser

Boblefolie med papir på bagsiden

Model/varenr.: 230060
1 anmeldelser

Boblefolie med papir på bagsiden

Saml alle dine indkøb af emballage ét sted

Hos ALBE Emballage A/S arbejder vi altid på at gøre det så let som muligt for vores kunder at klare deres emballage indkøb. Derfor lagerfører vi et bredt udvalg af emballage artikler både et bredt udvalg af standard emballage, men også en lang række special produkter som f.eks. emballager med tryk. Her på siden kan du se et bredt udvalg af vores standard emballager. Ønsker du emballage med tryk, f.eks. tape med logo, folie med tryk, boblekuverter med tryk eller noget helt fjerde så kontakt os for yderligere information. Vores kompetente medarbejdere sidder altid klar ved telefonen og tager gerne en uforpligtende snak omkring dit behov.

 

Tape med trykTape med tryk – en billig form for markedsføring

Tape med logo tryk er en populær form for specialfremstillet emballage. Grunden til dette er bl.a. at det er forholdvis billigt at komme igang med og at omkostningen pr. rulle tape ikke er så meget dyrere end en almindelig rulle pakketape uden tryk. Det er muligt at få tryk på stort set alle typer pakketape, hvad enten det er PP Hotmelt, PP Solvent, PP Akryl, PVC eller papirtape du ønsker, så kan vi hos ALBE Emballage A/S hjælpe dig med at komme hurtigt og nemt igang.