Antistatisk boblefolie

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Boblefolie med antistatisk effekt!

Antistatisk boblefolie er fremstillet i polyethylen og er beregnet til stødabsorbering og beskyttelse af elektronik. Det er let at se, at boblefolien er antistatisk behandlet, da boblefolien er pink. Boblefoliens lette vægt gør at materialet er økonomisk at bruge og let at håndtere.

PDF logo Download som pdf katalog - Klik her!

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 230008
1 anmeldelser

Antistatisk behandlet boblefolie

Model/varenr.: 230024
2 anmeldelser

Antistatisk behandlet boblefolie

Saml alle dine indkøb af emballage ét sted

Hos ALBE Emballage A/S arbejder vi altid på at gøre det så let som muligt for vores kunder at klare deres emballage indkøb. Derfor lagerfører vi et bredt udvalg af emballage artikler både et bredt udvalg af standard emballage, men også en lang række special produkter som f.eks. emballager med tryk. Her på siden kan du se et bredt udvalg af vores standard emballager. Ønsker du emballage med tryk, f.eks. tape med logo, folie med tryk, boblekuverter med tryk eller noget helt fjerde så kontakt os for yderligere information. Vores kompetente medarbejdere sidder altid klar ved telefonen og tager gerne en uforpligtende snak omkring dit behov.

 

Tape med trykTape med tryk – en billig form for markedsføring

Tape med logo tryk er en populær form for specialfremstillet emballage. Grunden til dette er bl.a. at det er forholdvis billigt at komme igang med og at omkostningen pr. rulle tape ikke er så meget dyrere end en almindelig rulle pakketape uden tryk. Det er muligt at få tryk på stort set alle typer pakketape, hvad enten det er PP Hotmelt, PP Solvent, PP Akryl, PVC eller papirtape du ønsker, så kan vi hos ALBE Emballage A/S hjælpe dig med at komme hurtigt og nemt igang.