Almindelig klar boblefolie

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Boblefolie i løbende meter på ruller

Boblefolie også kaldet bobleplast eller luftboblefolie er et skånsomt støddæmpende pakkemateriale, som sikrer maksimal beskyttelse af dine varer under transport og opbevaring. Boblefolien er en luftpudefolie, som består af luftbobler i celler mellem 2 eller flere lag polyethylene folier.

Mange fordele ved boblefolie
Boblefolie er let og fleksibel at arbejde med og skæres ved brug af hobbykniv eller saks let i den ønskede længde. Samtidig med at boblefolien er stødabsorberende, beskytter den også dine varer mod støv, snavs og fugt.

Bredt udvalg
I vores sortiment finder du et stort udvalg af forskellige størrelser almindelig boblefolie. Vi leverer desuden også en antistatisk boblefolie og boblefolie med papir.

PDF logo Download som pdf katalog - Klik her!

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 230005
1 anmeldelser

Høj kvalitet til en god pris

Model/varenr.: 230007
0 anmeldelser

Høj kvalitet til en god pris

Model/varenr.: 230012
0 anmeldelser

Høj kvalitet til en god pris

Populær
Model/varenr.: 230023
2 anmeldelser

Høj kvalitet til en god pris!

Model/varenr.: 230027
1 anmeldelser

Høj kvalitet til en god pris

Model/varenr.: 230032
0 anmeldelser

Høj kvalitet til en god pris

Model/varenr.: 230034
0 anmeldelser

Høj kvalitet til en god pris

Saml alle dine indkøb af emballage ét sted

Hos ALBE Emballage A/S arbejder vi altid på at gøre det så let som muligt for vores kunder at klare deres emballage indkøb. Derfor lagerfører vi et bredt udvalg af emballage artikler både et bredt udvalg af standard emballage, men også en lang række special produkter som f.eks. emballager med tryk. Her på siden kan du se et bredt udvalg af vores standard emballager. Ønsker du emballage med tryk, f.eks. tape med logo, folie med tryk, boblekuverter med tryk eller noget helt fjerde så kontakt os for yderligere information. Vores kompetente medarbejdere sidder altid klar ved telefonen og tager gerne en uforpligtende snak omkring dit behov.

 

Tape med trykTape med tryk – en billig form for markedsføring

Tape med logo tryk er en populær form for specialfremstillet emballage. Grunden til dette er bl.a. at det er forholdvis billigt at komme igang med og at omkostningen pr. rulle tape ikke er så meget dyrere end en almindelig rulle pakketape uden tryk. Det er muligt at få tryk på stort set alle typer pakketape, hvad enten det er PP Hotmelt, PP Solvent, PP Akryl, PVC eller papirtape du ønsker, så kan vi hos ALBE Emballage A/S hjælpe dig med at komme hurtigt og nemt igang.