Storsække / Bigbags fra ALBE

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

BigbagsKøb bigbags hos ALBE Emballage A/S
Big bags, som også kaldes storsække er en god og fleksibel emballage til opbevaring og transport af store mængder gods. Big bags kan anvendes til et hav af forskellige typer gods, men er meget populære til forsendelse som f.eks. foder til dyr, fødevarer, sten og grus.

Et hav af forskellige løsninger
Hos ALBE Emballage A/S leverer vi et hav af forskellige typer emballage til opbevaring, indpakning og forsendelse af varer. I vores sortiment finder du selvfølgelig også et stort udvalg Big bags. Storsækkene, som de også kaldes leveres efter individuelle ønsker og krav. Når det drejer sig om Bigbags er der mange forskellige muligheder, vi leverer bl.a. storsækkene med 1, 2, 4 stropper, med eller uden tryk, med åben top, med fyldestuds eller fyldeskørt, med lukket bunden, egnet til kontakt med fødevarer mv.

Vælg blandt andet mellem:
Stroptype, 1 strop, 2 strops, 4 strops, cross corner mv.
Toptype, Åben top, fyldestruds, fyldeskørt.
Bundtype, Lukket bund, tømmestuds, tømmeskørt
Med eller uden tryk.
 Coated eller uncoated.
 Forskellige typer syninger mv.

Vi rådgiver og vejleder gerne
Kontakt én af vores rådgivere på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Stort udvalg af pallehætter

PallehætterAnvend pallehætterne som foringspose
Sammen med køb af big bags køber mange kunder også pallehætter til beskyttelse af storsækkene. Pallehætterne anvendes i forbindelse med Big bags, som foringspose og reducerer dermed omkostninger til vask af big bags, levetiden på dine big bags forlænges og eventuelle lugtgener og risikoen for skadedyr mindskes. Hos ALBE Emballage A/S lagerfører vi et stort udvalg af standard pallehætter, både pallehætter egnet til kontakt med fødevarer, farvede pallehætter mv. men vi producerer også pallehætter ud fra specielle ønsker til kvalitet og størrelse mv.

Bredt udvalg af anvendelsesmuligheder
Pallehætter fungerer oftest som en god og simpel løsning til afdækning af paller. Hætterne beskytter mod støv, fugt og snavs både under opbevaring på lageret samt under transport. Du finder mere om pallehætterne i kategorien "Pallehætter" her på siden, du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf. 44 68 07 07 og tage en uforpligtende snak med en af vores erfarne rådgivere på området.

Læs også vores store guide til valg af pallehætte størrelse.