Emballage med beskyttende og støddæmpende effekt

For at beskytte varerne bedst muligt under transport, er det vigtigt at papkassen fyldes ud, så varen ligger fast og ikke bevæger sig rundt. Brug derfor en passende størrelse papkasse samt tilstrækkelig med kassefyld, så dine varer er fikseret under transporten. Til støddæmpning og beskyttelse af dine varer kan kan der benyttes flere forskellige typer emballage. Hos ALBE Emballage A/S leverer vi et bredt udvalg af emballage til beskyttelse af dine varer. Nedenfor finder du en lille oversigt over det mest anvendte typer emballage til formålet.

Er du i tvivl om hvilken type beskyttende emballage der egner sig bedst til lige netop dine forsendelse er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 44 68 07 07.

Emballage til beskyttelse

Produkt

Beskrivelse

 Anvendelsesområder

Fordele

Boblefolie Boblefolies fås i mange forskellige størrelser og typer, bl.a. med og uden papir samt i antistatiske udgaver. Anvendes når der kræves god beskyttelse af dine produkter. Egner sig til indpakning og forsendelse af alle varer Boblefolie er et støddæmpende og let materiale, der takket være dets høje fleksibilitet meget let at anvende.
Bølgepap Bølgepap fås i forskellige bredder, lige fra helt smalle ruller til store brede ruller samt i ark. Bølgepap er yderst velegnet til beskyttelse og indpakning af stort set alle typer forsendelser samt som mellemlæg. Bølgepap er miljøvenligt
Kassefyld  Leveres i poser. For at gøre pakningen lettere kan det anbefales at bruge en aftapningstud. God til hurtig udfyldning af papkasser til fiksering og beskyttelse af forsendelser mod stød og slag. Kassefyld er en økonomisk og god løsning som pakkefyld.
Papir Kassefyld Leveres i smart dispenser boks samt i ruller til maskiner. Yderst velegnet til at fylde papkasser med med for meget luft. Papiret er miljøvenligt og mærket med Der Balue Engel. Kan integreres i stort set alle indpakningsprocesser og omkostningerne er lave.
Skumfoam Skumfoam i ruller leveres i flere forskellige størrelser og er et let, blødt og elastisk materiale. Giver en god overfladebeskyttelse og har desuden støddæmpende egenskaber. Skumfoam er yderst velegnet til beskyttelse af sarte genstande.