Emballage til beskyttelse af dine varer

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Beskyttelsesemballage fra ALBE
For at være sikker på at dine varer kommer godt frem til kunden er det vigtigt ikke at gå på kompromis med beskyttelsen af forsendelsen. I vores sortiment finder du en lang række emballager til beskyttelse, som f.eks. boblefolie, bølgepap, skumfolie mv. – alle designet til at eliminere beskadigelse af dine produkter. Hvad enten der er tale om små eller store, lette eller tunge produkter, så finder vi en emballage til optimal beskyttelse af dine varer.

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Beskyttende emballage

De forskellige former for beskyttende emballager har hver deres egenskaber. Boblefolie er yderst velegnet til at beskytte lette genstande - pak eventuelt i flere lag for at sikre at genstanden er helt beskyttet på hjørner og kanter. Du skal være opmærksom på at elektroniske genstande altid bør pakkes i antistatisk emballage, i vores sortiment finder du bl.a. antistatisk boblefolie. Til indpakning af lette genstande er skumfoam også et oplagt valg. Skumfoam er et let og blødt materiale, som har enestående støddæmpende egenskaber og har den fordel at det ikke ridser. Til genstande med uregelmæssige former og skarpe hjørner er bølgepap yderst velegnet til at pakke med.

Emballage til beskyttelse

Polstrende emballage

Ved polstring menes et blødt eller eftergivende materiale, som benyttes til at udfylde, forme eller beskytte det emballerede produkt samt gøre det nemmere at håndtere. Har du skrøbelige varer som skal sendes i en kasse, opnår du størst beskyttelse af dine varer ved at sikre, at indholdet ikke kan bevæge sig. Til dette formål kan du bl.a. anvende papirfyld eller stjernefyld. I kategorien kassefyld finder du fyld, som yder en rigtig god og stabil beskyttelse, og samtidig til en rigtig god pris.