Bred vifte af ark og papir i høj kvalitet

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Stort udvalg af papir til forsendelse
Hos ALBE Emballage A/S finder du et bredt udvalg af ark og papir. Hvad enten det er antiskridark, som er perfekte til at sikre dine varer på paller, indpakningspapir til beskyttelse af dine varer under forsendelse og opbevaring, silkepapir til at give dine forsendelser et eksklusivt look eller noget helt fjerde, så er du kommet til det rette sted.

Ved at bruge antiskridark som mellemlæg til dine produkter, kan du spare brugen af strækfilm m.v.

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

SkridsikrearkAntiskridark

Antiskridark er ark produceret af kraftigt papir og som har en speciel overfladebelægning. Skridsikre ark er med til at sikre at varerne ikke skrider på pallen under håndtering og transport.

Ved at anvende sådanne ark, kan du med en forholdsvis lille udgift sikre dine produkter. Ring til ALBE Emballage A/S på tlf. 44 68 07 07 og hør nærmere.

Mellemlægsark til sikring og adskillelse af gods

Mellemlægsark er ideelle til sikring og adskilelse af produkter. Mellemlægsark lægges f.eks. i bunden af pallen og beskytter gods mod urene paller, støv og fugt. 

Ved pallestabilisering anbefales det at bruge skridsikre ark. Ved at anvende de skridsikre ark, undgår man at varerne forskubber sig på pallen under transporten.