Kun fantasien sætter grænser

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

AfmærkningsbåndKøb afmærkningsbånd hos ALBE Emballage A/S
Når vi snakker om afmærkningsbånd også kaldet afspærringsbånd med logo tryk eller andet tryk, er det kun fantasien der sætter grænser. Hvad enten du ønsker at få dit logo trykt på båndet, et reklamebudskab, en besked eller bare et bånd i en helt bestemt farve, så er du kommet til det rette sted.

Få dit logo eller andet tryk på afmærkningsbånd

Vi leverer afmærkningsbånd også kaldet reklamebånd, afspærringsbånd, advarselsfolie mv. i flere forskellige størrelser og tykkelser og med op til 6 farvet tryk. Afmærkningsbånd kan anvendes til mange forskellige formål, bl.a. til afspærring og afmærkning af farer. Afmærkningsbånd anvendes hovedsageligt til udendørs arrangementer, f.eks. til afgrænsning af cykelruter, prioriterede områder mv. men anvendes også til afspærring af butikker i forbindelse med malerarbejde og oprydning eller som reklame og dekoration ved udsalg mv.

Mange anvendelsesmuligheder
  Udsalg
  Dekoration
  Reklame
  Afspærring
  Diverse marketingopgaver
  Ulykker
  Politiarbejde
  Sport

Høj kvalitet til gode priser

Afspærringsbånd med tryk er en nem og billig måde at øge sikkerheden på i din virksomhed og kan alternativt også anvendes til markedsføring. ALBE Emballage A/S har mange års erfaring i branchen, du kan som kunde hos os derfor altid være sikker på at få varer i høj kvalitet altid til en god pris. Vores erfarne rådgivere inden for området sidder altid klar til at rådgive og vejlede dig på bedst mulig vis og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om afmærkningsbånd med tryk eller noget helt andet.

Leveringstid: På denne vare skal du forvente en leveringstid på ca. 3 uger.

Få et tilbud

Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

1 anmeldelser

Alle former for bånd med tryk
Leveres med op til 6 farvet tryk

Vi leverer også mange andre typer emballage med tryk

Emballage med tryk