Bredt udvalg af afdækningspap

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Køb afdækningspap hos ALBE Emballage A/S og vær sikret en hurtig levering, en god pris og en høj kvalitet. I vores sortiment finder du flere forskelligetyper afdækningspap. Desuden fører vi også en lang række andre materialer til afdækning, som f.eks. afdækningstape.

På denne side finder du vores solide og robuste afdækningspap. Pappet har en glat overflade og kan f.eks. anvendes til afdækning på trægulve, betongulve, køkkenborde og vindueskarme.

PDF logo Download som pdf katalog - Klik her!

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 700925
1 anmeldelser

145 ruller pr. palle

Model/varenr.: 700932
0 anmeldelser

100 ruller pr. palle

Model/varenr.: 700921
1 anmeldelser

100 ruller pr. palle

MalertapeVi har alt i afdækning til når du skal male

Når du skal male, kan der anvendes forskellige materialer til afdækning af gulvet. For at undgå uhensigtsmæssige stænkpletter, som kan være svære at fjerne kan gulvet afdækkes med plast, pap eller filt. Når der sprøjtemales, skal man være ekstra grundig med afdækningen. Her er afdækningsfilt f.eks. yderst velegnet til at afdække større områder som vinduer og døre.

 

GulvpapGulvpap til såvel afdækning som gulvunderlag

Gulvpap kan  med fordel lægges ud på hele gulvet, før der lægges trægulv. På grund af pappets tekstilindhold, har det gode støddæmpende egenskaber, desuden er det også varmeisolerende. Desuden anvendes gulvpap bl.a også til afdækning og beskyttelse af trægulve ved større indendørs reparationer. Læs mere om vores gulvpap - Klik her